Prośba o foto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • damianxxx
    Classic
    • 2010
    • 22

Prośba o foto

Zamieszczone przez teltek
    Jeśli jednak ktoś z Was ma pomysł na rozwiązanie tego zagadnienia to proszę o wypowiedź. Może zastosowanie innego wzm. pomogłoby?
    a w którym miejscu zainstalowałeś wzmacniacz: zaraz przy antenie czy zaraz przy radiu? Jak zaraz przy radiu (a na taki przypadek wygląda zdjęcie) to nie miał szans nic dla Ciebie dodatkowego zrobić. Ostatnio o tym nawet pisałem na którymś z sąsiednich wątków.

PS. nie jestem fanem TriFlex'a ale z każdego kawałka drutu da się często coś wycisnąć.
  • cool_torun
    Ambiente
    • 2008
    • 162

Prośba o foto

Witam.
    Mam mały problem. Wentylator zaczął najpierw wydawać dziwny dźwięk po czym później zaczął buczeć i wyje jak wentylator w poduszkowcu. Po otwarciu maski okazało się, że od strony pasażera wykładzina wygłuszająca pomiędzy silnikiem a kabiną zwisa bezładnie. Czy ktoś mógłby posłać zdjęcie jak ta wykładzina jest zamontowana.
    Co do wentylatora istnieje obawa że coś tam wlazło :evil:

Komentarz

• Octan
      Rider
      • 2006
      • 653

Ale wentylator masz w środku kabiny, nad stopami pasażera, wykładzinę trzeba przymocować ale hałas od wiatraka się od tego nie zmniejszy. Zapewne jest tak jak piszesz, czyli dostał się tam jakiś śmieć. Możesz spróbować wyczyścić od strony podszybia. Zdjąć osłonę plastikową, wkład filtra przeciwpyłkowego i zajrzeć/wyczyścic od góry.

Komentarz

• ufo
        L&K
        • 2008
        • 1475
        • Octavia III combi (5E5)
        • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez cool_torun
        Czy ktoś mógłby posłać zdjęcie jak ta wykładzina jest zamontowana
        Załączone pliki

Komentarz

• cool_torun
          Ambiente
          • 2008
          • 162

Dzięki za pomoc.
          Dziś byłem w ASO porozmawiać, i serwis przyznał że jest to pewna niedoróbka w octavce (nie ma żadnego mocowania) - czasem mata odpada i można ja przykleić, lub jakimś blachowkrętem potraktować

Komentarz

Pracuję...